VERKOCHT

Artikel 118 van 1022

Verrijk je woordenschat met CombiWord - Het ultieme woordspel voor het hele gezin!

Artikelnummer: SP-4445-23

VERKOCHT


Verrijk je woordenschat met CombiWord - Het ultieme woordspel voor het hele gezin!

  • Uitgever: Wild Horse
  • Jaar van uitgifte: 1967

Beschrijving
Ontdek de spanning en het plezier van CombiWord, het geliefde woordspel dat families al decennia lang vermaakt! Dit vintage spel, uitgebracht door Wild Horse in 1967, is een meeslepende combinatie van Scrabble en kruiswoordraadsels, ontworpen om je woordenschat uit te breiden en je brein te laten kraken.

Elke speler krijgt een set van 13 dobbelstenen met letters. Schud de dobbelstenen en werp ze op tafel terwijl de zandloper begint te lopen. Je hebt slechts een beperkte tijd om zo veel mogelijk punten te verzamelen door woorden te vormen, vergelijkbaar met het oplossen van een uitdagende kruiswoordpuzzel. Schuif de dobbelstenen naar eigen inzicht om nieuwe woorden te creëren en je score te maximaliseren.

CombiWord is niet alleen een geweldig spel om met de hele familie te spelen, maar kan ook individueel worden gespeeld voor een persoonlijke uitdaging. Het is een uitstekende manier om de taalvaardigheid van jong en oud te bevorderen, terwijl je tegelijkertijd plezier hebt.

Conditie
Dit exemplaar van CombiWord verkeert in een goede vintage staat. Hoewel de doos normale tekenen van gebruik en slijtage door de jaren heen vertoont, is het spel nog steeds compleet en klaar voor nieuwe avonturen. Foto's zijn beschikbaar om je een duidelijk beeld te geven van de conditie.

Formaat doos

  • Hoogte: 7 cm. 
  • Lengte: 26 cm. 
  • Breedte: 12 cm.

Voeg een vleugje nostalgie toe aan je spelcollectie met CombiWord van Wild Horse uit 1967! Geniet van gezellige familiemomenten, stimuleer je woordenschat en laat je brein werken. Bestel vandaag nog en ervaar de tijdloze charme van dit klassieke woordspel.

Spelregels aanwezig in het Nederlands, Duits, Frans en Engels.

Land van herkomst
Nederland

Soort object
Dobbelspel - taalspel

Onderwerp / Thema
Taal - dobbelsteen - beker - zandloper

Categorie
Vintage spellen

Kleur
Groen - wit - rood - zwart

Aantal spelers
Minimaal 1 - maximaal 8 spelers

Leeftijd
Vanaf 9 á 12 jaar

Moeilijkheidsgraad
eenvoudig

Taal van spelregels
Nederlands - Duits - Frans - Engels

Speelduur
15 minuten tot 45 minuten

Uitgever
Wild Horse

Merk
Wild Horse

Materiaal
Plastic - hout - karton

Tijdperk
1967

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
7,00 cm

Lengte
26,00 cm

Breedte
12,00 cm

Inhoud
Compleet met spelregels

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel