VERKOCHT

Artikel 503 van 1128

​Authentiek Vintage Wasa Bewaarblik voor Knäckebröd - Het Knapperige Knäckebröd uit Zweden

Artikelnummer: BT-4374-23

VERKOCHT


Authentiek Vintage Wasa Bewaarblik voor Knäckebröd - Het Knapperige Knäckebröd uit Zweden

  • Vervaardiger: Wasabröd
  • Vervaardigingsdatum: Jaren 90

Bewaarblik voor crackers van Wasa. Verzamel ze allemaal!

Breng een vleugje vintage charme in je keuken met dit kleurrijke rechthoekige Wasa bewaarblik. Het blik heeft een opvallend ontwerp met oranje, bruine en blauwe details, inclusief afbeeldingen van een hoogblonde vrouw met een bos korenaren en de Zweedse vlag.

Dit praktische en stijlvolle blik is ontworpen om je knäckebröd vers en knapperig te houden. Het wordt geleverd met een los oversluitdeksel en heeft een goudkleurige binnenkant.

Een eerbetoon aan het traditionele knäckebröd uit Zweden. Dit authentieke vintage Wasa bewaarblik is een must-have voor de liefhebbers. Bewaar je favoriete knäckebröd voortaan in stijl en geniet van de heerlijke smaak van Zweden.

Conditie
Dit blik verkeert in een vintage staat met sporen van gebruik en aan leeftijd gerelateerde sporen van slijtage. Meest opvallend is een deuk op één van de hoeken (zie foto!). Foto's maken deel uit van de beschrijving.

Formaat

  • Hoogte: 12,5 cm. 
  • Lengte: 19 cm. 
  • Breedte: 8 cm. 

Wasa is 's werelds grootste knäckebröd bakker sinds 1919. Ze verkopen hun producten in 40 landen, van Scandinavië tot de Verenigde Staten. Wasa werd in 1999 onderdeel van de Barilla Groep, samen met andere bakkerijmerken. Ze hebben bakkerijen in Zweden en Duitsland, van waaruit ze knäckebröd naar vele landen exporteren.

De belangrijkste markten voor Wasa zijn Scandinavië, Duitsland, Polen, Nederland, Frankrijk en de Verenigde Staten. Het merk Wasa is oorspronkelijk ontstaan met het product Vasaknäcke, met afbeeldingen van koning Gustavus Vasa. Ze hebben de koninklijke kroon en het heraldische gewaad gebruikt in hun marketing.

Wasa produceert een breed scala aan knapperige broden, waaronder rogge, sesam, tarwe en andere granen. Ze staan bekend om hun lange houdbaarheid en hebben de status van hofleverancier bij het Koninklijk Hof van Zweden.

Land/Plaats van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Bewaarblik voor WASA Knäckebröd

Onderwerp / Thema
Bewaren - opbergen - Wasa - crackers - knäckebröd - Zweden

Decoratie
Blonde vrouw - Zweedse vlag - korenaren - Wasa logo

Categorie
Vintage blikken

Kleur
Oranje - bruin - geel - blauw

Vervaardiger
Wasabröd

Merk
WASA

Materiaal
Blik - metaal - verf

Bijzonderheden
Los hoog afsluitdeksel met brede rand

Tijdperk
Jaren 90

Kwaliteit
Vintage met sporen van gebruik - deuk in één van de hoeken.

Hoogte
12,50 cm

Lengte
19,00 cm

Breedte
8,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel