VERKOCHT

Artikel 482 van 1095

De Microplus Tupperwave 200 Magnetronstomer van Tupperware

Artikelnummer: TW-4361-23

VERKOCHT


Vintage Microplus Tupperwave 200 Magnetronstomer van Tupperware

  • Vervaardiger: Tupperware Brand Corporation
  • Vervaardigingsdatum: 2001

De Microplus Tupperwave 200 is een product van Tupperware, een wereldwijd bekend merk voor huishoudelijke producten

Beschrijving
De Microplus Tupperwave 200 is een magnetronstomer die geschikt is voor het bereiden van verschillende soorten voedsel, waaronder groenten, vis en rijst. Het kan in de magnetron worden gebruikt en is ontworpen om het voedsel op een gezonde manier te stomen zonder gebruik te maken van extra olie of vet.

Het product heeft een inhoud van 1,5 liter en wordt geleverd met een stoominzet en een deksel. Het is gemaakt van duurzaam plastic en is vaatwasmachinebestendig.

De Microplus Tupperwave 200 is handig voor mensen die snel en gemakkelijk gezonde maaltijden willen bereiden, zonder veel tijd en moeite te besteden aan koken.

Conditie
Dit Tupperware product verkeert in een goede vintage staat met normale sporen van gebruik en aan leeftijd gerelateerde sporen van slijtage. De foto's maken deel uit van de beschrijving.

Afmetingen

  • Hoogte:
  • Lengte:
  • Breedte:

Tupperware is een internationaal bekend merk van huishoudelijke producten, vooral bekend om zijn plastic containers en opslagoplossingen. Het bedrijf werd opgericht in 1946 door Earl Tupper in de Verenigde Staten en heeft sindsdien een breed scala aan producten ontwikkeld en op de markt gebracht, waaronder keukenhulpmiddelen, serviesgoed, gereedschappen en meer.

Een van de meest kenmerkende aspecten van Tupperware-producten is de duurzame, herbruikbare aard van het plastic waaruit ze zijn gemaakt. Tupperware maakt gebruik van hoogwaardige polymeren die stevig, niet-toxisch en herbruikbaar zijn, en die kunnen worden gebruikt om voedsel vers te houden en te beschermen tegen beschadiging en bederf.

Tupperware-producten zijn populair over de hele wereld vanwege hun duurzaamheid, functionaliteit en stijlvolle ontwerpen. Het bedrijf verkoopt zijn producten via een directe verkoopbenadering, waarbij onafhankelijke consultants (vaak bekend als "Tupperware-partners") thuisparty's en andere evenementen organiseren om de producten aan potentiële klanten te presenteren.

Tupperware heeft een lange geschiedenis van innovatie en heeft in de loop der jaren talloze prijzen en onderscheidingen gewonnen voor zijn producten en bedrijfsvoering. Het bedrijf heeft zich ook ingezet voor duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid, door bijvoorbeeld te investeren in milieuvriendelijke productieprocessen en programma's ter ondersteuning van gemeenschappen over de hele wereld.

Land van herkomst
België - USA - Officiële Tupperware-fabriek in Europa in Aalst (BE)

Soort object
Microplus Tupperwave 200 magnetronstomer

Onderwerp / Thema
Tupperware - koken - stomen - voedselbereiding - magnetron

Categorie
Vintage Tupperware

Kleur
Wit

Auteur(s)
Earl Tupper

Uitgever
Tupperware Brands Corporation

Vervaardiger
Tupperware Plastic Company

Merk
Tupperware

Materiaal
Plastic - polyetheen

Bijzonderheden
Vier-delig - voor gebruik in de magnetron

Tijdperk
2001

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel