VERKOCHT

Artikel 356 van 970

Vintage Infraphil infrarode warmte lamp van Philips made in Holland

Artikelnummer: VL-3771-21

VERKOCHT


Vintage Infraphil infrarode warmte lamp van Philips made in Holland

  • Vervaardiger: Koninklijke Philips Electronics N.V.
  • Vervaardigingsdatum: 1966 - 1985

Warmte voor uw gezondheid

Beschrijving
Deze vintage infraroodlamp van het bekende Nederlandse merk Philips is geproduceerd vanaf 1966 tot 1985. Het betreft hier een in goede werkende staat verkerende Infraphil warmtelamp. 

De Infraphil is voorzien van een verstelbare verchroomde beugel waarmee de lamp vertcaal kan worden gericht. Het lamphuis is gemaakt van crémekleurig gelakt plaataluminium. De handelsnaam Philips (made in Holland) staat in het handvat.

Detail uit de gebruiksaanwijzing:
Het is reeds lang bekend, dat warmte in tal van gevallen genezing kan bespoedigen en pijn kan verzachten. Deze warmte wordt op een zeer doelmatige en praktische manier toegediend met behulp van de Philips „Infraphil". Deze zorgt ervoor dat de huid en het weefsel daaronder zodanig worden verwarmd, dat de bloedvaten wijder worden en de bloeddoorstroming wordt bevorderd. Mét het bloed worden bouw- en afweerstoffen aangevoerd, terwijl afbraakproducten snel worden verwijderd. Zó wordt de pijn verzacht en de genezing bespoedigd.

Conditie
Deze Philips infrarood warmtelamp verkeert in een goede vintage staat en werkt uitstekend! De doos vertoont sporen van gebruik en aan leeftijd gerelateerde sporen van slaijtage. Foto's maken deel uit van beschrijving.

Formaat

  • Hoogte: 24 cm. 
  • Lengte: 20 cm.
  • Breedte: 17 cm. 

Het merk Infraphil 
Infraphil is de algemene merknaam voor een productgroep van warmtelampen voor zelfmedicatie, geproduceerd en op de markt gebracht door Koninklijke Philips Electronics N.V. Bij alle Infraphil producten was het Philips woordmerk of een Philips logo aangebracht op de armaturen, de verpakking, de gebruiksaanwijzingen en op de warmtelamp zelf. Bovendien was de merknaam Infraphil aangebracht op de verpakking, de gebruiksaanwijzing en op de warmtelamp. Op de armaturen verscheen de merknaam Infraphil pas rond 1980.

Land van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Philips Infraphil infrarood warmtelamp

Onderwerp / Thema
Spierpijn - warmte - lamp - sport - infraroodstraling - Infraphil

Categorie
Verlichting - lampen

Kleur
créme-wit - oranje - chrome

Uitgever
N.V. Philips

Vervaardiger
Philips

Merk
Philips Infraphil

Materiaal
Metaal - bakeliet - glas

Bijzonderheden
Compleet met doos en gebruiksaanwijzing

Kwaliteit
Goede vintage conditie

Hoogte
24,00 cm

Lengte
20,00 cm

Breedte
17,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel