VERKOCHT

Artikel 113 van 1022

Tupperware - Fridge Smart MINI 350ml in transparant blauw

Artikelnummer: TW-3557-21

VERKOCHT


Tupperware - Fridge Smart MINI 350ml in transparant blauw.

  • Vervaardiger: Tupperware Brands Corporation
  • Vervaardigingsdatum: 1999

Beschrijving
Uit de FridgeSmart serie van Tupperware komt deze kleine blauwe bewaardoos voor in de koelkast. Superhandig voor het bewaren van stukken groente of fruit. 

FridgeSmart bewaardozen helpen u om uw fruit en groente langer vers te houden. Het bestaat uit een plastic doos voorzien van twee ventilatieknoppen die je kunt instellen, afhankelijk van het soort groente, fruit of andere etenswaren die je erin bewaart. 
Werkt perfect en verlengt de houdbaarheid aanzienlijk. Transparant, zodat je direct ziet wat er in zit.

De hier getoonde FridgeSmart is ideaal voor diverse stukjes groentes of fruit, maar ook voor een stuk kaas of vleeswaren.

Transparant blauwe doos uitgevoerd met los deksel met greepje. Twee ventilatieknoppen. Gegolfde onderzijde.

Hoewel de ontluchtingsclips op deze doos nuttig zijn voor de luchtstroom, kunnen de clips worden gesloten, zodat de doos luchtdicht wordt voor voedsel dat een luchtdichte omgeving nodig heeft. Met deze functie kunt u de doos gebruiken voor een verscheidenheid aan voedingsmiddelen.

Conditie
Deze bewaarbus van Tupperware verkeert in een goede staat met minimale sporen van gebruik en aan leeftijd gerelateerde sporen van slijtage. Geen smeltplekken of diepe krassen. Foto's maken deel uit van beschrijving.

Formaat

  • Hoogte: 8,5 cm.
  • Lengte: 15,2 cm.
  • Breedte: 7,5 cm.

 


In 1944 richtte Earl Tupper de "Tupperware Plastics Company" op. Deze Amerikaanse scheikundige (afkomstig van de firma DuPont) was een pionier in het gebruik van polyethyleen voor huishoudelijke toepassingen. Twee jaar later lanceerde Mr Tupper zijn “Wonderbowl”, een "miraculeuze" kom met een revolutionaire luchtdichte sluiting, die veel lichter en steviger was dan het traditionele glas en aardewerk.

De eerste jaren waren de producten te koop in warenhuizen, ijzerwinkels en andere handelszaken. Maar op die manier kwam de uitzonderlijke kwaliteit van de Tupperware producten niet tot haar recht. Niemand nam namelijk de tijd om aan de consumenten de voordelen van deze lucht- en waterdichte kommen te tonen en uit te leggen.

In 1948 introduceerde vice presidente Brownie Wise de Tupperware Home Party, een hele nieuwe manier om de producten rechtstreeks bij de consument te brengen. Zo konden de vele mogelijkheden van de producten persoonlijk gedemonstreerd worden.

Land van herkomst
Orlando, Florida, U.S.A. Brussels, London, Melbourne, Toronto, Tokyo

Soort object
Tupperware Mini FridgeSmart

Onderwerp / Thema
Groente en fruit bakje - koelkast

Decoratie
Golvend patroon

Categorie
Vintage Tupperware

Kleur
Transparant blauw - wit

Uitgever
Earl Tupper

Vervaardiger
Tupperware Brands Corporation

Merk
Tupperware

Materiaal
BPA vrij plastic

Bijzonderheden
Twee ventilatieknoppen

Tijdperk
1999

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
8,50 cm

Lengte
15,20 cm

Breedte
7,50 cm

Inhoud
350ml

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel