VERKOCHT

Artikel 1044 van 1119

Vintage Infraphil HP3608 infrarode warmte lamp van Philips

Artikelnummer: VL-3084-20

Vintage Infraphil HP3608 infrarode warmte lamp van Philips.

  • Vervaardiger: Koninklijke Philips Electronics N.V.
  • Vervaardigingsdatum: 1966 - 1985

Beschrijving
Deze vintage infraroodlamp van het bekende Nederlandse merk Philips is geproduceerd vanaf 1966 tot 1985. Het betreft hier een in goede werkende staat verkerende Infraphil 3608. 

De Infraphil 3608 is voorzien van een verstelbare verchroomde beugel waarmee de lamp vertcaal kan worden gericht. Het lamphuis is gemaakt van grijs gelakt plaataluminium. De handelsnaam Philips staat in het zwarte handvat.

Conditie
Deze Philips HP3608 infrarood warmtelamp verkeert in een goede vintage staat en werkt uitstekend! Zowel lamp als doos tonen sporen van gebruik en aan leeftijd gerelateerde sporen van gebruik. Foto's maken deel uit van beschrijving.

Detail uit de gebruiksaanwijzing:
Het is reeds lang bekend, dat warmte in tal van gevallen genezing kan bespoedigen en pijn kan verzachten. Deze warmte wordt op een zeer doelmatige en praktische manier toegediend met behulp van de Philips „Infraphil". Deze zorgt ervoor dat de huid en het weefsel daaronder zodanig worden verwarmd, dat de bloedvaten wijder worden en de bloeddoorstroming wordt bevorderd. Mét het bloed worden bouw- en afweerstoffen aangevoerd, terwijl afbraakproducten snel worden verwijderd. Zó wordt de pijn verzacht en de genezing bespoedigd.

Formaat

  • Hoogte: 24 cm. 
  • Breedte: 20 cm. 

Het merk Infraphil 
Infraphil is de algemene merknaam voor een productgroep van warmtelampen voor zelfmedicatie, geproduceerd en op de markt gebracht door Koninklijke Philips Electronics N.V. Bij alle Infraphil producten was het Philips woordmerk of een Philips logo aangebracht op de armaturen, de verpakking, de gebruiksaanwijzingen en op de warmtelamp zelf. Bovendien was de merknaam Infraphil aangebracht op de verpakking, de gebruiksaanwijzing en op de warmtelamp. Op de armaturen verscheen de merknaam Infraphil pas rond 1980.

Land van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Infrarood warmtelamp

Onderwerp / Thema
Spierpijn - warmte - lamp - sport - infraroodstraling

Categorie
Vintage Lampen

Kleur
Grijs - zwart

Uitgever
Philips

Vervaardiger
Koninklijke Philips Electronics N.V.

Merk
Philips Infraphil 3608

Materiaal
Blik - metaal - chroom - plastic - bakeliet

Bijzonderheden
Compleet met doos

Tijdperk
1966 - 1985

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
24,00 cm

Breedte
20,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel