Verzending en bezorging met DPD
Verzending naar Nederland en België:

 

Thuis bezorgen DPD
Vanaf € 5,50 voor Nederland en vanaf 12,25 voor België:

Na de bestelling ontvangt u van ons een track en trace waarmee u uw pakketje in de gaten kunt houden. Bent u niet thuis op het moment dat de bezorger langs komt? Dan probeert de bezorger het pakketje bij de buren te bezorgen. En mocht dit niet lukken dan bezorgt hij het pakket bij de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop. Op het niet-thuis-briefje wat u in de brievenbus kunt vinden, staat de naam en het adres van de Pickup parcelshop waar u het pakket op kunt halen.

 

Afhalen DPD Pickup parcel shop
Vanaf € 2,95 voor Nederland en vanaf € 8,50 voor België: 

Zodra het pakket af te halen is op het DPD Pickup parcelshop, ontvangt u van DPD een email. Van ons ontvangt u eveneens een track en trace code met de daarbijbehorende link waarmee u uw pakket in de gaten kunt houden. 

Heeft u een voorkeur voor een DPD Pickup parcel shop? Laat dit dan weten tijdens het bestellen bij "opmerkingen" of stuur na het bestellen een mailtje naar info@retro-en-design.nl. 

 

| Vind de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop

 

© 2015 - 2023 Retro & Design - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel