Verzending en bezorging met PostNL
Verzending naar Nederland:

 

Thuis bezorgen PostNL
Vanaf € 6,75

Niemand thuis bij het bezorgen van uw pakket? Dan geeft PostNL het af bij de buren of bij een PostNL-punt. Met de track & trace-code ziet u waar u het pakket kunt ophalen. PostNL laat u via uw mailadres weten waar uw pakket is bezorgd. Heeft u de PostNL-app? Daarmee kunt u ook zien waar het pakket is.

Bezorging pakket
Wanneer bezorgt PostNL uw pakket?

Gebruik de track & trace code om het pakket te volgen. Dat kan eenvoudig online. Ben u de eerste keer niet thuis? Dat kan. Dan komen ze de volgende dag bij u terug of ze bezorgen het direct bij een PostNL-locatie bij u in de buurt. Dit laten ze u uiteraard weten.

 


 

Haal uw pakket op bij een PostNL-locatie wanneer het u uitkomt.
Vanaf € 6,25

Direct laten bezorgen bij een PostNL-punt
Bij onze webshop is het mogelijk om je pakket direct te laten bezorgen bij een punt van PostNL Kies dan bij het afrekenen voor de verzendoptie "PostNL Pakketpunt afhalen". Er is altijd wel een afhaalpunt bij u in de buurt. Is het pakket bezorgd? Via de app of per mail laat PostNL dit weten. 

Wij kiezen voor u de dichtstbijzijnde PostNL locatie uit. U krijgt een email van PostNL met een track & trace code, zodat u het pakket in de gaten kunt houden. U ontvangt een e-mail zodra het pakketje bij de PostNL locatie ligt. Als het pakketje 2 weken na ontvangst van het pakje op de PostNL locatie niet is afgehaald, sturen ze het pakje naar ons retour. 

 

| Weten waar uw pakket is? Volg de zending via track & trace.

 

Ook kunt u het pakket zelf volgen via de door ons meegeleverde track & trace code met de daarbij behorende link die wij direct na het verzenden naar het door u opgegeven mailadres sturen.

Op zoek naar een PostNL-punt?
Altijd dichtbij.

| Zoek een PostNL-punt.

 

Dit moet u weten over het ophalen

  1. Neem ter controle een geldig legitimatiebewijs mee (geen kopie).
  2. Haal uw pakket op binnen 2 weken. Daarna gaat het terug naar de afzender.


Iemand anders uw pakket laten ophalen
Geen tijd om zelf het pakket op te halen? Het is mogelijk om het door iemand anders te laten ophalen. Leeftijd maakt niet uit. Er zijn wel punten waar u rekening mee moet houden. 

Degene die het pakket ophaalt:

  • Neemt zijn geldige legitimatiebewijs mee (geen kopie).
  • Moet uw adres kunnen opgeven.
  • Heeft u een briefje in de brievenbus ontvangen omdat u niet thuis was? Geef deze dan mee.

 

Heeft u nog vragen over de verzending? Dan kunt u ons altijd mailen op info@retro-en-design.nl. U ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

 

© 2015 - 2023 Retro & Design - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel