VERKOCHT

Artikel 8 van 1128

Nostalgisch Bewaarblik voor Wasa Knäckebröd - Een Historisch Item

Artikelnummer: BT-4861-24

VERKOCHT


Nostalgisch Bewaarblik voor Wasa Knäckebröd - Een Historisch Item

  • Vervaardiger: Thomassen & Drijver Verblifa
  • Vervaardigingsperiode: 1985/1999

Beschrijving van het Product:
Dit fraai vormgegeven bewaarblik, gemaakt door Thomassen & Drijver Verblifa tussen 1985 en 1999, brengt een nostalgisch gevoel in uw huis. Het blik is uitgevoerd in warme gele en diepe blauwe tinten en toont een prachtige afbeelding van rijp graan als eerbetoon aan de oorsprong van knäckebröd. Het deksel, met een brede rand, zorgt voor gemakkelijk openen en sluiten, terwijl het blik een subtiele decoratieve toevoeging is aan elke ruimte.

De zijkanten zijn versierd met een sierlijk oranje vaandel en een ingetogen oranje kroon, waarin het jaartal 1919 is verwerkt. Dit herinnert aan de lange traditie en het vakmanschap van Wasa knäckebröd. Op de korte zijden staat trots vermeld: "Sinds 1919 wordt Wasa knäckebröd volgens de traditionele Zweedse receptuur gebakken."

Conditie:
Het blik verkeert in goede staat, met enkele gebruikssporen, voornamelijk op de hoeken van het deksel. Voor details, zie de bijgevoegde foto's.

Afmetingen:

  • Hoogte: 12,5 cm
  • Lengte: 19 cm
  • Breedte: 8 cm

Dit elegante en bescheiden blik past perfect in elke keuken- of tafelomgeving.

Achtergrondinformatie:
Dit bewaarblik heeft een rijke geschiedenis. Wasa, een vooraanstaande producent van knäckebröd sinds 1919, is wereldwijd geliefd. In 1999 werd het merk onderdeel van de Barilla Groep, samen met andere toonaangevende bakkerijmerken.

Wasa heeft bakkerijen in Filipstad, Zweden, en Celle, Duitsland, en levert knäckebröd aan 40 verschillende landen wereldwijd. Of u nu in Scandinavië, de VS of elders bent, dit bewaarblik brengt een stukje culinaire wereldgeschiedenis direct naar uw huis. Beleef de traditie van Wasa met dit nostalgische bewaarblik.

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
Nostalgisch bewaarblik. Wasa knäckebröd. Thomassen & Drijver Verblifa. Historisch blik. Zweedse knäckebröd. Decoratief keukendecor. Vintage bewaarblik. Traditioneel recept. Collectors item. Retro keukenaccessoire.

Land/Plaats van herkomst
Nederland - Holland - (Zweden)

Soort object
Een nostalgisch bewaarblik voor Wasa knäckebröd, vervaardigd tussen 1985 en 1999 door Thomassen & Drijver Verblifa.

Onderwerp / Thema
Nostalgie. Bewaarblik. Wasa geschiedenis. Zweedse traditie. Vintagestijl. Retro design. Keukenaccessoires. Culinaire erfgoed. Traditioneel Zweeds. Decoratieve opslag.

Decoratie
Het bewaarblik is gedecoreerd met warme gele en diepe blauwe tinten, versierd met een afbeelding van rijp graan, een sierlijk oranje vaandel, en een ingetogen oranje kroon met het jaartal 1919.

Categorie
Vintage blikken en Trommels

Kleur
Het bewaarblik heeft een kleurenschema van warme gele en diepe blauwe tinten, wat een nostalgische en aantrekkelijke uitstraling geeft.

Uitgever
WASA

Vervaardiger
Thomassen & Drijver Verblifa

Merk
Wasa (sinds 1919)

Materiaal
Blik - metaal - print

Bijzonderheden
Het bewaarblik valt op door zijn gedetailleerde decoraties, waaronder een afbeelding van rijp graan, een sierlijk oranje vaandel, een ingetogen oranje kroon met het jaartal 1919, en een gebruiksvriendelijk deksel met brede rand.

Tijdperk
Het bewaarblik belichaamt het vakmanschap en de esthetiek van de late 20e eeuw, geproduceerd tussen 1985 en 1999 door Thomassen & Drijver Verblifa.

Kwaliteit
Het bewaarblik verkeert in goede staat met enkele gebruikssporen, voornamelijk op de hoeken van het deksel, zoals te zien is op de bijgevoegde foto's.

Hoogte
12,50 cm

Lengte
19,00 cm

Breedte
08,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel