Artikel 25 van 172

Vintage Royco Soepblik met Ot en Sien Illustraties - Een Tijdloos Kunstwerk

Artikelnummer: BT-4857-24
€ 8,95 (*Verzendkosten worden zichtbaar bij het afrekenen. *Gratis verzending pakket in Nederland vanaf € 75,- *Alle prijzen zijn inclusief btw)
💥 De voorraad betreft 1 stuk

Vintage Royco Soepblik met Ot en Sien Illustraties - Een Tijdloos Kunstwerk

Vervaardiger: Royco
Vervaardigingsdatum: 1980 - 1989


Productbeschrijving:
Dit charmante vintage Royco soepblik, vervaardigd in de jaren 1980-1989, biedt een betoverende combinatie van nostalgie en vakmanschap. Het rechthoekige trommelblik, voorzien van prachtige illustraties van Ot en Sien door C. Jetses, is een waardevolle aanwinst voor verzamelaars en liefhebbers van historische objecten.

Kenmerken:

  • Afmetingen: Het blik heeft een hoogte van 16 cm, een lengte van 12 cm en een breedte van 8 cm. Deze afmetingen maken het blik niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook praktisch voor display in keukens of verzamelingen.

  • Materiaal en Constructie: Het blik is voorzien van een scharnierend oversluitdeksel met een naaldscharnier, wat zowel functionaliteit als een authentiek vintage gevoel toevoegt.

  • Ontwerp: Het ontwerp kenmerkt zich door een crèmekleurige achtergrond met voornamelijk oranje en bruine lijnen. De voor- en achterkant zijn versierd met levendige afbeeldingen van Ot en Sien, omlijst in kleurrijke kaders. Zwarte silhouetfiguurtjes in cirkels completeren het visuele geheel, samen met de tekst "ROYCO" en vier gedichtjes over Ot en Sien.

Historische Context:

Ot en Sien zijn geliefde hoofdpersonages uit Nederlandse kinderverhalen van de vroege twintigste eeuw. Deze verhalen, geschreven door Hindericus Scheepstra en Jan Ligthart, met illustraties van Cornelis Jetses, brengen de alledaagse gezinsleven van toen tot leven. Het blik neemt u mee terug naar deze tijd, waarin huiselijkheid en warmte centraal stonden.

Conditie:

Dit Royco blik verkeert in goede staat, met normale gebruikssporen die bijdragen aan de vintage charme. Gedetailleerde foto’s geven een compleet beeld van de conditie van dit unieke object.

Voordelen en Interessante Aspecten:

  • Nostalgische Waarde: Voor liefhebbers van historische objecten en verhalen biedt dit blik een directe connectie met het verleden.
  • Verzamelobject: Dankzij de specifieke kenmerken en het prachtige ontwerp is dit soepblik een must-have voor verzamelaars.
  • Decoratief: Het blik is een opvallend decoratief element dat een vleugje nostalgie toevoegt aan elke ruimte.

Waant u zich in de tijdloze wereld van Ot en Sien met dit unieke Royco soepblik. Voeg dit stukje geschiedenis toe aan uw collectie en laat de magie van Ot en Sien herleven.

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
Vintage Royco soepblik. Ot en Sien illustraties. C. Jetses. Nostalgische waarde. Historische objecten. Verzamelobject. Retro keuken decoratie. 1980-1989 Royco blik. Nederlandse kinderverhalen. Cornelis Jetses kunstwerk.

Land/Plaats van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Vintage Royco soepblik uit de jaren 1980-1989, versierd met illustraties van Ot en Sien door C. Jetses, perfect voor verzamelaars en liefhebbers van nostalgische kunst.

Onderwerp / Thema
Vintage keukenartikelen. Retro blikken. Nostalgische kunst. Kinderverhalen memorabilia. Nederlandse folklore. Historische illustraties. Decoratieve verzamelobjecten. Ot en Sien collectibles. Antieke blikken. Tijdloze kunstwerken.

Decoratie
Het blik is versierd met een crèmekleurige achtergrond, oranje en bruine lijnen, en levendige illustraties van Ot en Sien in kleurrijke kaders, met zwarte silhouetfiguurtjes en gedichtjes die de nostalgische charme versterken.

Categorie
Vintage blikken en trommels

Kleur
Oranje - bruin - groen - meerkleurig

Uitgever
Royco Soepen

Vervaardiger
Royco

Ontwerper
Cornelis Jetses

Merk
ROYCO

Materiaal
Blik - metaal - verf

Bijzonderheden
Dit vintage Royco soepblik uit de jaren 1980-1989 onderscheidt zich door zijn scharnierend oversluitdeksel, authentieke ontwerp met Ot en Sien illustraties van C. Jetses, en gedichtjes, wat het een uniek en nostalgisch verzamelobject maakt.

Tijdperk
1980 - 1989

Kwaliteit
Dit vintage Royco soepblik verkeert in goede staat met normale gebruikssporen die bijdragen aan zijn authentieke vintage charme.

Hoogte
16,00 cm

Lengte
12,00 cm

Breedte
8,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel