Artikel 17 van 666

Rood met wit vintage Agio Sigarenblik voor Super Senoritas in trapezevorm

Artikelnummer: BT-4852-24
€ 8,95 (*Verzendkosten worden zichtbaar bij het afrekenen. *Gratis verzending pakket in Nederland vanaf € 75,- *Alle prijzen zijn inclusief btw)
💥 De voorraad betreft 1 stuk

Rood met wit vintage Agio Sigarenblik voor Super Senoritas in trapezevorm

  • Vervaardiger: Agio Sigarenfabrieken N.V., Duizel - Holland
  • Vervaardigingsdatum: Jaren 1960 - 1970

Productbeschrijving:
Dit vintage sigarenblik van Agio, ontworpen voor Super Senoritas sigaren, is een bijzonder verzamelobject. Het blik heeft een unieke trapezevorm en een opvallende wit met rode achtergrond, versierd met goudkleurige accenten. De decoratie bevat tevens een wapenschild en de merknaam 'Agio' op het deksel en de zijkanten. Het deksel is voorzien van een innovatieve schuifklep, wat destijds een vooruitstrevend ontwerp was. Aan de voorkant staat de productnaam 'Super Senoritas', terwijl de achterkant de tekst "50 Agio sigaren no. 590 - Made in Holland by Agio Sigarenfabrieken N.V. Duizel - Holland" toont.

Afmetingen:

  • Hoogte: 5 cm
  • Lengte: 18 cm
  • Breedte: 12 cm

Conditie:
Het blik verkeert in goede vintage staat met normale gebruikssporen en ouderdomsgerelateerde slijtage. Bijgevoegde foto's zijn onderdeel van de beschrijving.


AGIO is een bekend sigarenmerk dat zijn oorsprong heeft in Nederland. Het bedrijf werd in 1904 opgericht door Jacques Wintermans in Duizel. AGIO groeide uit tot een van de grootste sigarenproducenten in Europa en staat bekend om zijn kwalitatieve producten en vakmanschap.

AGIO heeft meer dan een eeuw aan geschiedenis, gekenmerkt door innovatie en kwaliteit. Van een klein familiebedrijf is Agio uitgegroeid tot een wereldwijd erkende sigarenfabrikant. Het vintage sigarenblik voor Super Senoritas is een tastbare herinnering aan hun rijke erfgoed en vakmanschap.

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
Vintage Agio sigarenblik. Super Senoritas sigaren. Agio sigarenfabrieken. Trapezevormig sigarenblik. Nederlandse sigarenblik. Retro sigarenblik. Verzamelobject. Agio Duizel. Agio sigaren collector's item. Sigarenblik met schuifklep. Decoratief sigarenblik

Land van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Vintage trapezevormig sigarenblik van Agio uit de jaren 1960-1970, met witte en rode achtergrond, goudkleurige accenten, en een schuifklepdeksel, ontworpen voor Super Senoritas sigaren.

Onderwerp / Thema
Vintage sigarenverpakking. Retro sigarenblik. Verzamelobject sigarenblik. Sigarenblik uit de jaren 1960-1970. Agio sigarenfabrieken. Nederlandse sigarenindustrie. Tabaksverpakkingen. Antieke sigarenblikken Collectibles.

Decoratie
De decoratie van het vintage Agio sigarenblik voor Super Senoritas omvat een opvallende combinatie van wit en rood met goudkleurige accenten, inclusief een wapenschild en de merknaam 'Agio', gepresenteerd op een trapezevormig ontwerp.

Categorie
Vintage blikken en trommels

Kleur
Rood - wit - zwart - goud

Vervaardiger
Agio Sigarenfabrieken N.V. Duizel - Holland

Fabrikant
AGIO

Merk
AGIO Super Senoras

Materiaal
Blik - metaal - verf

Bijzonderheden
Dit vintage Agio sigarenblik voor Super Senoritas onderscheidt zich door zijn trapezevormige ontwerp, schuifklepdeksel, en decoratie in wit met rood en goudkleurige accenten, wat het een uniek verzamelobject maakt.

Tijdperk
Jaren 1960 - 1970

Kwaliteit
De kwaliteit van dit vintage Agio sigarenblik voor Super Senoritas is uitstekend, met behoud van zijn oorspronkelijke charme en vakmanschap, ondanks normale gebruikssporen en leeftijdsgebonden slijtage.

Hoogte
5,00 cm

Lengte
18,00 cm

Breedte
12,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel