Artikel 23 van 670

Elegant Vintage Blik met Winterse Nostalgie

Artikelnummer: BT-4850-24
€ 7,95 (*Verzendkosten worden zichtbaar bij het afrekenen. *Gratis verzending pakket in Nederland vanaf € 75,- *Alle prijzen zijn inclusief btw)
💥 De voorraad betreft 1 stuk

Elegant Vintage Blik met Winterse Nostalgie

  • Vervaardiger: Onbekend
  • Vervaardigingsdatum: Rond de jaren '80

Productbeschrijving:
Dit rechthoekige vintage blik, geproduceerd rond de jaren '80, is een decoratief en functioneel verzamelobject. Het blik is voorzien van een scharnierend oversluitdeksel, wat zorgt voor gemakkelijke toegang en veilige afsluiting. De donkerblauwe ondergrond van het blik is rijkelijk versierd met goudkleurige reliëfversieringen, die het geheel een elegante uitstraling geven. Zowel het deksel als de onderzijde van het blik zijn afgewerkt met een rolrand, wat bijdraagt aan de stevigheid en het authentieke karakter van dit object.

Het deksel van het blik toont een afbeelding van een schilderij, vermoedelijk van een oude Nederlandse of Belgische meester. Dit schilderij stelt een middeleeuws wintertafereel voor, met een molen, enkele boerderijen en een bevroren vaart waarop schaatsers zich vermaken. Deze gedetailleerde en sfeervolle voorstelling maakt het blik niet alleen praktisch, maar ook een visueel aantrekkelijk decoratiestuk.

De binnenzijde van het blik is goudkleurig en verkeert in schone staat, waardoor het nog prima geschikt is voor gebruik, bijvoorbeeld voor het bewaren van koekjes, snoepjes of andere kleine items.

Conditie:
Het blik verkeert in nette vintage staat. Er zijn enkele normale gebruikssporen en minimale slijtage die passen bij de leeftijd van het object. De bijgevoegde foto's geven een goede indruk van de staat van het blik en zijn een integraal onderdeel van de beschrijving.

Afmetingen:

  • Hoogte: 5,5 cm
  • Lengte: 18,5 cm
  • Breedte: 15,5 cm

Conclusie:
Dit vintage blik met wintertafereel is een fraai voorbeeld van vakmanschap uit de jaren '80. Het combineert praktische bruikbaarheid met een charmante esthetiek, waardoor het een aanwinst is voor elke verzamelaar of liefhebber van vintage decoratie. De gedetailleerde goudkleurige reliëfversieringen en het nostalgische wintertafereel maken dit blik een uniek en waardevol object.

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
Vintage blik. Wintertafereel. Retro decoratie. Jaren '80 blik. Antiek verzamelobject. Scharnierend deksel. Goudkleurige versieringen. Middeleeuws schilderij. Nederlandse meester. Belgische meester. Winterlandschap blik. Decoratief blik. Verzamelaarsobject

Land/Plaats van herkomst
Nederland - Holland - België

Soort object
Rechthoekig vintage blik uit de jaren '80 met een scharnierend deksel, gedetailleerde goudkleurige versieringen en een wintertafereel van een oude meester.

Onderwerp / Thema
Wintertafereel. Middeleeuws landschap. Oude meesters. Nederlandse kunst. Belgische kunst. Sneeuwlandschap. Nostalgie. Historisch schilderij. Ijstaferelen. Schaatsers. Molen schilderij. Boerderijen. Bevroren vaart. Kunst reproductie. Klassieke kunst.

Decoratie
Het blik is gedecoreerd met een wintertafereel van een oude meester, met een molen, boerderijen, en schaatsers op een bevroren vaart, omlijst door goudkleurige reliëfversieringen.

Categorie
Vintage blikken en trommels

Kleur
Blauw - goud - meerkleurig

Vervaardiger
Onbekend

Merk
Onbekend

Materiaal
Blik - metaal - print

Bijzonderheden
Naast het scharnierend deksel heeft het blik een donkerblauwe ondergrond met goudkleurige reliëfversieringen, een rolrand aan zowel de boven- als onderzijde, en een afbeelding van een middeleeuws wintertafereel.

Tijdperk
Rond de jaren 80

Kwaliteit
Het blik verkeert in nette vintage staat met enkele normale gebruikssporen en minimale, aan leeftijd gerelateerde slijtage.

Hoogte
5,50 cm

Lengte
18,50 cm

Breedte
15,50 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel