Artikel 31 van 670

Schattige Vintage Pieppop uit de Jaren '50/'60

Artikelnummer: SP-4842-24
€ 7,50 (*Verzendkosten worden zichtbaar bij het afrekenen. *Gratis verzending pakket in Nederland vanaf € 75,- *Alle prijzen zijn inclusief btw)
💥 De voorraad betreft 1 stuk

Schattige Vintage Pieppop uit de Jaren '50/'60

Kenmerken en Specificaties:

  • Materiaal: Zacht rubber
  • Hoogte: 20 cm
  • Design: Voorstelling van een jongen in blauwe werkkleding of tuinbroek met een wit vest eronder.
  • Accessoires: Werksleutel of moersleutel in de hand, blauwe pet met zwarte klep.
  • Details: Blonde lokken, blauwe ogen, rode mond, en zwarte werkschoenen.
  • Mechanisme: Ingebouwd piepmechanisme dat een piepend geluid produceert wanneer erin geknepen wordt.

Een Nostalgisch Meesterwerk van Speelsheid en Charme

Productbeschrijving:
Deze schattige pieppop brengt een vleugje nostalgie en speelsheid in uw handen. Deze rubberen pop is een iconisch voorbeeld van speelgoed van vroeger, geliefd om zijn eenvoud en het plezier dat het bood aan kinderen.

Beleef de charme van deze schattige pieppop uit de jaren '50/'60, een waardevol stukje nostalgie dat speelsheid belichaamt! Deze rubberen pop, met een hoogte van 20 cm, toont een jongen gekleed in blauwe werkkleding of tuinbroek, compleet met een wit vest eronder. In zijn hand houdt hij een werksleutel vast, terwijl zijn blonde lokken speels onder een blauwe pet met zwarte klep vandaan komen. Zijn zwarte werkschoenen en levendige uitstraling met blauwe ogen en een rode mond maken het karakter compleet.

Deze pieppop is voorzien van het kenmerkende piepmechanisme dat een geluid maakt wanneer erin geknepen wordt, wat destijds bij kinderen zeer geliefd was vanwege het eenvoudige maar amusante effect. 

Conditie:
De pop verkeert in goede gebruikte staat, met lichte tekenen van liefdevolle bespeling die zijn authentieke vintage karakter benadrukken. Dit maakt het niet alleen een geliefd stuk voor verzamelaars, maar ook een geweldig geschenk voor liefhebbers van retro speelgoed. Bekijk de foto's voor een gedetailleerd beeld van de huidige staat.

Afmetingen:

  • Hoogte: ca 20 cm.

Herbeleef de magie van het verleden met deze unieke pieppop, ideaal voor verzamelaars of als een speciaal cadeau voor liefhebbers van retro speelgoed. Het roept niet alleen nostalgische herinneringen op, maar brengt ook een glimlach op het gezicht van wie hem ziet.

Deze rubberen pieppoppen uit de jaren '50/'60 werden vaak vervaardigd door verschillende fabrikanten over de hele wereld. Een van de bekende fabrikanten was de firma Sun Rubber Company uit de Verenigde Staten, die tussen de jaren 1930 en 1970 rubberen speelgoed produceerde, waaronder pieppoppen. Deze poppen werden niet alleen in de VS, maar ook in andere landen vervaardigd, zoals in Europa en Azië.

De exacte herkomst van individuele poppen kan variëren afhankelijk van de specifieke fabrikant. Sommige poppen zijn gemarkeerd met stempels of etiketten die kunnen helpen bij het identificeren van de oorsprong, maar vaak zijn deze markeringen vervaagd of verwijderd door de tand des tijds.

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
Vintage speelgoed. Retro pieppop. Jaren '50 speelgoed. Jaren '60 speelgoed. Nostalgisch speelgoed. Verzamelobject pieppop. Schattige rubberen pop. Vintage rubberen pop. Nostalgische pieppop. Klassiek kinderspeelgoed. Antiek speelgoed verzamelen.

Land/Plaats van herkomst
Onbekend

Soort object
Deze schattige pieppop uit de jaren '50/'60 is een vintage rubberen speelgoedpop die piept wanneer erin geknepen wordt, geliefd om zijn eenvoudige maar vermakelijke geluidseffect en nostalgische charme.

Onderwerp / Thema
Nostalgie. Kindertijd herinneringen. Vintage design. Speelgoedhistorie. Verzameling. Speelgoedklassiekers. Jaren '50 cultuur. Jaren '60 cultuur. Speels erfgoed. Oud speelgoed. Kindervermaak. Traditioneel speelgoed. Collectibles.

Categorie
Vintage speelgoed

Kleur
De pieppop uit de jaren '50/'60 heeft een levendige kleurencombinatie van blauwe werkkleding, een witte blouse, zwarte schoenen, en een blauwe pet met een zwarte klep.

Vervaardiger
Onbekend

Merk
Onbekend

Materiaal
Rubber - plastic - kunststof - kleurmiddel - Deze pieppop uit de jaren '50/'60 is gemaakt van zacht rubber, wat zorgt voor een flexibele en duurzame speelervaring.

Bijzonderheden
Deze pieppop uit de jaren '50/'60 heeft een ingebouwd piepmechanisme, levendige details zoals blauwe ogen en blonde lokken, en draagt een iconische werkkledingoutfit met een werksleutel in de hand.

Tijdperk
Jaren 50 / 60

Kwaliteit
Deze pieppop uit de jaren '50/'60 verkeert in goede gebruikte staat met lichte tekenen van bespeling die zijn authentieke vintage karakter benadrukken.

Hoogte
Circa 20,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel