VERKOCHT

Artikel 33 van 670

Nostalgisch Vintage Kerstblik met Afbeelding van Speelgoedsoldaatjes

Artikelnummer: BT-4840-24
€ 7,50 (*Verzendkosten worden zichtbaar bij het afrekenen. *Gratis verzending pakket in Nederland vanaf € 75,- *Alle prijzen zijn inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Nostalgisch Vintage Kerstblik met Afbeelding van Speelgoedsoldaatjes

  • Vervaardiger: Onbekend
  • Vervaardigingsdaum: midden tot eind 20e eeuw

Productbeschrijving:
Dit charmante vintage kerstblik is een prachtig voorbeeld van nostalgisch design en vakmanschap. Het blik is uitgevoerd met een los oversluitdeksel, wat zorgt voor gemakkelijke toegang en een veilige afsluiting van de inhoud.

Kenmerken en Ontwerp:

  • Het deksel van het blik toont een betoverende afbeelding van twee speelgoedsoldaatjes in uniform. De soldaatjes zijn afgebeeld met een trommel en een trompet, wat een speels en feestelijk gevoel oproept.
  • De zijkant van het blik is lichtblauw en versierd met delicate witte bloemetjes, wat een mooie contrast vormt met de levendige afbeelding op het deksel.
  • De rand van het deksel is rondom gedecoreerd met enkele kersttreintjes, die het geheel een extra feestelijke en nostalgische touch geven.

Conditie:
Dit kerstblik verkeert in goede vintage staat. Er zijn enkele sporen van gebruik en leeftijdsgerelateerde slijtage aanwezig, wat gebruikelijk is voor vintage items en bijdraagt aan de authentieke charme. De bijgevoegde foto's geven een duidelijk beeld van de huidige staat en maken deel uit van deze beschrijving.

Afmetingen:

  • Hoogte: 7,5 cm
  • Breedte: 18 cm

Dit vintage kerstblik is niet alleen een functioneel item, maar ook een verzamelobject dat elke feestdecoratie compleet maakt. Het biedt een prachtige manier om kleine cadeautjes of lekkernijen te presenteren, of om simpelweg als decoratief stuk te dienen in uw huis. De unieke combinatie van nostalgische afbeeldingen en de delicate bloemendetails maken dit blik een bijzonder en aantrekkelijk item voor zowel verzamelaars als liefhebbers van kerstdecoraties.

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
Vintage kerstblik. Nostalgisch kerstdecor. Speelgoedsoldaatjes kerstblik. Kerstblik met deksel. Retro kerstversiering. Verzamelbaar kerstblik. Antiek bewaarblik. Decoratief kerstblik. Kerstcadeau bewaarblik. Uniek vintage kerstdecor. Feestelijk Kerstblik

Land/Plaats van herkomst
Made in Taiwan

Soort object
Dit vintage kerstblik, met een los oversluitdeksel en een betoverende afbeelding van speelgoedsoldaatjes, voegt nostalgische charme toe aan elke kerst.

Onderwerp / Thema
Kerstdecoratie. Vintage kerst. Speelgoedsoldaatjes. Nostalgie. Kersttraditie. Retro design. Feestelijke sfeer. Decoratief blik. Verzamelobjecten. Feestelijke afbeeldingen. Traditionele kerstmotieven. Vintage stijl. Kerstnostalgie. Ambachtelijk vakmanschap

Decoratie
De decoratie van dit vintage kerstblik wordt gekenmerkt door een betoverende afbeelding van speelgoedsoldaatjes en subtiele kerstmotieven, die een nostalgische en feestelijke sfeer oproepen.

Categorie
Vintage blikken en trommels - Kerstdecoratie

Kleur
Créme - blauw - rood - meerkleurig

Uitgever
Onbekend

Merk
Onbekend

Materiaal
Blik - metaal - print

Bijzonderheden
Los oversluitdeksel met speelgoedsoldaatjes - Kerstdecoratie

Tijdperk
Midden tot eind 20e eeuw

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
7,50 cm

Diameter
18,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel