Artikel 34 van 670

Vintage Tupperware All-in-One Opberger

Artikelnummer: TW-4839-24
€ 17,50 (*Verzendkosten worden zichtbaar bij het afrekenen. *Gratis verzending pakket in Nederland vanaf € 75,- *Alle prijzen zijn inclusief btw)
💥 De voorraad betreft 1 stuk

Vintage Tupperware All-in-One Opberger

  • Vervaardiger: Tupperware Brands Corporation
  • Vervaardigingsdatum: Sinds 1961

Productbeschrijving:
De Vintage Tupperware All-in-One container is een iconisch product van de Tupperware Brands Corporation. Dit veelzijdige opbergsysteem heeft een aantrekkelijke blauwe behuizing met een wit deksel voorzien van spikkels. De All-in-One container is speciaal ontworpen voor het bewaren van een breed scala aan voedingsmiddelen zoals aardappelen, uien, diverse groenten, fruit en eieren. Dankzij het handige formaat past deze container perfect in elke koelkast, waardoor het een praktische oplossing is voor huishoudelijke opslagbehoeften.

Conditie:
Deze Vintage Tupperware All-in-One opberger is in nette staat gezien zijn leeftijd. Er zijn normale tekenen van gebruik en leeftijdsgebonden slijtage, voornamelijk aan de onderzijde. De bijgevoegde foto's geven een gedetailleerd beeld van de huidige staat van de container en zijn een essentieel onderdeel van deze beschrijving.

Afmetingen:

  • Hoogte: 16 cm
  • Lengte: 29 cm
  • Breedte: 23 cm
  • Inhoud: 3,5 liter

Kenmerken en Specificaties:

  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Blauwe behuizing met wit gespikkeld deksel
  • Toepassing: Geschikt voor het bewaren van diverse voedingsmiddelen
  • Opslag: Ideaal formaat voor koelkastgebruik

Voordelen en Interessante Aspecten:
Deze Vintage Tupperware All-in-One container is niet alleen een praktische oplossing voor voedselopslag, maar ook een stukje nostalgie en geschiedenis. Het duurzame ontwerp en de veelzijdigheid maken het een waardevolle toevoeging aan elke keuken. Bovendien weerspiegelt het product de innovatie en kwaliteit waar Tupperware om bekend staat, wat het een interessant verzamelobject maakt voor liefhebbers van vintage keukenaccessoires.


Tupperware is een gerenommeerde merknaam, bekend om zijn hoogwaardige kunststofproducten voor huishoudelijk gebruik. De Tupperware Brands Corporation, een wereldwijde multinational, produceert deze producten. Voor de Benelux-landen bevindt de fabriek zich in Aalst. Het merk Tupperware werd in 1946 ontwikkeld door Earl Tupper in de Verenigde Staten, met de introductie van luchtdichte kunststof bakjes voor voedselopslag.

Een unieke verkoopstrategie van Tupperware was de organisatie van huisvrouwenbijeenkomsten, bekend als Tupperware-party's. Deze bijeenkomsten, waarbij producten werden gedemonstreerd en verkocht, droegen bij aan de wereldwijde bekendheid en populariteit van het merk. In de jaren 1960 breidde Tupperware zijn activiteiten uit naar Europa en de rest van de wereld. Tegenwoordig wordt Tupperware in bijna 100 landen verkocht. Echter, op 26 februari 2021 maakte Tupperware Nederland bekend dat de verkoop in Nederland zou stoppen per 1 maart 2021, wat tevens het einde betekende van de Tupperware-party's in Nederland.

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
Vintage Tupperware. All-in-One container. Tupperware Brands Corporation. Retro keukenaccessoires. Kunststof voedselopslag. Tupperware opbergdoos. Blauwe Tupperware container. Voedselopslag container. Tupperware verzamelobject. Vintage keukenopberger.

Land/Plaats van herkomst
Orlando, Florida, U.S.A. Brussels, London, Melbourne, Toronto, Tokyo

Soort object
Deze Vintage Tupperware All-in-One container is een multifunctionele, retro opberger met een blauwe behuizing en wit gespikkeld deksel, ideaal voor het bewaren van diverse voedingsmiddelen.

Onderwerp / Thema
Vintage keukenaccessoires. Retro voedselopslag. Multifunctionele opbergdoos. Tupperware collectie. Blauwe kunststof container. Tupperware geschiedenis. Klassieke Tupperware. 1960s keukengerei. Nostalgische opbergoplossing. Tupperware design.

Categorie
Vintage Tupperware

Kleur
Blauw - wit

Auteur(s)
Earl Tupper

Uitgever
Tupperware Brands Corporation

Vervaardiger
Tupperware Plastic Company

Merk
Tupperware

Materiaal
Plastic - polyetheen

Bijzonderheden
Deze Vintage Tupperware All-in-One container onderscheidt zich door zijn iconische blauwe behuizing met wit gespikkeld deksel en veelzijdige gebruiksmogelijkheden, wat het een gewild verzamelobject maakt.

Tijdperk
Sinds 1961

Kwaliteit
Deze Vintage Tupperware All-in-One container staat bekend om zijn duurzame kwaliteit en tijdloze ontwerp, ideaal voor langdurig en veelzijdig gebruik in de keuken.

Hoogte
32,00 cm

Lengte
26,50 cm

Breedte
13,00 cm

Inhoud
3,5 liter

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel