VERKOCHT

Artikel 32 van 666

Tijdloos Vintage Opbergblik voor Wasa Knäckebröd

Artikelnummer: BT-4837-24

VERKOCHT


Tijdloos Vintage Opbergblik voor Wasa Knäckebröd

  • Vervaardiger: Thomassen & Drijver Verblifa
  • Vervaardigingsdatum: 1985/1999

Productbeschrijving:
Dit nostalgisch vintage opbergblik voor Wasa Knäckebröd is een meesterwerk dat geschiedenis en functionaliteit naadloos combineert. Dit blik, vervaardigd door Thomassen & Drijver Verblifa werd geproduceerd tussen 1985 en 1999. Het belichaamt de rijke erfenis van het beroemde knäckebrödmerk.

Met zijn hoofdkleuren van warm geel en diep blauw, siert dit blik een prachtige afbeelding van een akker met rijp graan, een eerbetoon aan de oorsprong van knäckebröd. Het losse oversluitdeksel met brede rand biedt niet alleen gebruiksgemak, maar voegt ook finesse toe aan de vormgeving van het blik.

De zijkanten van het blik zijn subtiel versierd met een sierlijk oranje vaandel, compleet met een ingetogen oranje kroon en de tekst: "Sinds 1919". Op de korte kanten prijkt de tekst: "Sinds 1919 wordt Wasa knäckebröd volgens de traditionele Zweedse receptuur gebakken", wat de diepgewortelde traditie en vakmanschap van het merk benadrukt.

Conditie:
Dit vintage blik verkeert in een uitstekende staat, met enkel subtiele sporen van gebruik en ouderdom die het karakter versterken. Dit veelgezochte blik is een ware schat voor liefhebbers en verzamelaars van nostalgische blikken.

Afmetingen:
Met afmetingen van 12,5 cm in hoogte, 19 cm in lengte en 8 cm in breedte, voegt dit bescheiden stukje geschiedenis een vleugje elegantie toe aan elke tafel of keuken.


WASA
Achter dit blik schuilt een fascinerende geschiedenis. Wasa, de pionier in knäckebröd sinds 1919, heeft wereldwijd zijn stempel gedrukt. Verkocht in maar liefst 40 landen, van Scandinavië tot de Verenigde Staten, werd Wasa in 1999 onderdeel van de gerenommeerde Barilla Groep, een samenwerking met andere toonaangevende bakkerijmerken.

Met bakkerijen in Zweden en Duitsland blijft Wasa trouw aan zijn missie om knäckebröd en andere producten van topkwaliteit te leveren aan consumenten over de hele wereld.

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
Vintage opbergblik. Wasa Knäckebröd. Thomassen & Drijver Verblifa. Nostalgisch erfgoed. Scandinavisch knäckebröd. Barilla Groep. Traditionele Zweedse receptuur. Culinaire geschiedenis. Bakkerijmerken. Retro keukenaccessoire.

Land van herkomst
Nederland - Holland - Zweden

Soort object
Dit vintage opbergblik van Wasa Knäckebröd is een nostalgisch keukenaccessoire dat geschiedenis en functionaliteit naadloos combineert.

Onderwerp / Thema
Nostalgie. Erfgoed. Vintage. Knäckebröd. Tradition. Culinaire geschiedenis. Keukenaccessoire. Scandinavisch. Authenticiteit. Ambachtelijk.

Decoratie
De decoratie van dit opbergblik omvat een prachtige afbeelding van rijp graan, een eerbetoon aan de oorsprong van knäckebröd, samen met sierlijke oranje vaandels en het jaartal 1919, die de diepgewortelde traditie en vakmanschap van het merk benadrukken.

Categorie
Vintage blikken en trommels

Kleur
ChatGPT De hoofdkleuren van warm geel en diep blauw creëren een tijdloos en elegant contrast op het opbergblik van Wasa Knäckebröd, waardoor het een opvallend en stijlvol accent vormt in elke keuken.

Uitgever
Wasa

Vervaardiger
Thomassen & Drijver Verblifa

Merk
WASA

Materiaal
Blik - metaal - verfprint

Bijzonderheden
Hoog model oversluitdeksel met brede rand.

Tijdperk
1985 - 1999

Kwaliteit
Nette vintage staat

Hoogte
12,50 cm

Lengte
19,00 cm

Breedte
8,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel