Artikel 47 van 670

Pim Pam Pet: Een Klassiek Hersengymnastiek Spel voor Alle Leeftijden

Artikelnummer: SP-4825-24
€ 9,95 (*Verzendkosten worden zichtbaar bij het afrekenen. *Gratis verzending pakket in Nederland vanaf € 75,- *Alle prijzen zijn inclusief btw)
💥 De voorraad betreft 1 stuk

Pim Pam Pet: Een Klassiek Hersengymnastiek Spel voor Alle Leeftijden

  • Vervaardiger: Jumbo
  • Vervaardigingsdatum: 1958

Productbeschrijving:
Pim Pam Pet is een tijdloos vraag- en antwoordspel dat al sinds 1958 vermaak biedt aan zowel jong als oud. Vervaardigd door Jumbo, staat dit spel bekend om zijn vermogen om de parate kennis te verhogen terwijl het ook nog eens een gezonde dosis plezier toevoegt aan elke speelsessie.

Dit veelzijdige spel kan door een onbepaald aantal deelnemers worden gespeeld en biedt verschillende manieren om het te spelen. Bij het begin van het spel wordt een spelleider gekozen, wiens verantwoordelijkheden onder meer het voorlezen van vragen, het handhaven van de spelregels en het beoordelen van antwoorden omvatten.

Pim Pam Pet bevat twee sets kaarten: de grote witte kaarten met vragen voor volwassenen en de kleine blauwe kaarten voor kinderen. Dit maakt het ideaal voor gezins- of groepsactiviteiten waarbij zowel jong als oud betrokken zijn.

Conditie:
Dit spel verkeert in goede vintage staat met normale gebruikssporen en slijtage die passend zijn voor zijn leeftijd. Foto's zijn beschikbaar om de conditie van het spel te illustreren en maken deel uit van de beschrijving.

Formaat:

  • Hoogte: 4 cm
  • Lengte: 26,5 cm
  • Breedte: 12,5 cm

Hoe te Spelen
Pim Pam Pet wordt geleverd met een reeks kaarten met vragen en een draaischijf met de meeste letters van het alfabet. Een spelleider wordt aangewezen en schudt de kaarten. Spelers worden in twee teams verdeeld. Bij elke beurt trekt de spelleider een kaart, leest de vraag voor en draait aan de draaischijf. Het doel voor de teams is om zo snel mogelijk een correct antwoord te geven dat begint met de letter aangegeven door de draaischijf.

Het team dat als eerste een juist antwoord geeft, krijgt het kaartje. Bij een fout antwoord moet een kaartje aan de tegenpartij worden gegeven. Het spel eindigt wanneer alle kaarten op zijn, en het team met de meeste kaarten wint.

Pim Pam Pet biedt niet alleen amusement, maar ook een educatieve ervaring die het geheugen, taalvaardigheid en reactiesnelheid stimuleert. Of het nu een familiebijeenkomst is of een avondje met vrienden, dit spel is een gegarandeerde hit voor alle leeftijden.

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
Pim Pam Pet. Jumbo. Vraag- en antwoordspel. Hersengymnastiek. Gezelschapsspel. Familie spel. Educatief spel. Parate kennis. Spelregels. Vintage spel. Spel voor alle leeftijden. Draaischijf. Kaartspel. Geheugenspel. Reactiesnelheid spel.

Land/Plaats van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Pim Pam Pet is een klassiek vraag- en antwoordspel dat zowel jong als oud uitdaagt en vermaakt met zijn educatieve en interactieve gameplay.

Onderwerp / Thema
Gezelschapsspel. Trivia. Familie-entertainment. Kennisverhoging. Interactief spel. Geheugentraining. Draaischijf. Spelregels. Kaartspel. Teamspel. Familiespel.

Categorie
Vintage spellen

Kleur
Meerkleurig

Aantal spelers
Geschikt voor 2 tot meerdere spelers

Leeftijd
Vanaf 5 á 8 jaar

Moeilijkheidsgraad
Eenvoudig

Taal van spelregels
Nederlands

Speelduur
15 tot 45 minuten

Uitgever
Jumbo

Vervaardiger
Jumbo (Hausemann en Hötte)

Merk
Jumbo Spellen

Materiaal
Karton - plastic

Bijzonderheden
Pim Pam Pet combineert tijdloos vermaak met educatieve uitdagingen en bevordert interactie en samenwerking tussen spelers van alle leeftijden.

Tijdperk
1958

Kwaliteit
Het spel, Pim Pam Pet, verkeert in goede vintage staat met normale gebruikssporen en leeftijdsgebonden slijtage, zoals te verwachten is van een spel dat al sinds 1958 bestaat.

Hoogte
4,00 cm

Lengte
26,50 cm

Breedte
12,50 cm

Inhoud
Compleet!

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel