VERKOCHT

Artikel 44 van 666

Complete Serie van zes Vintage Blikjes van De Ruijter!

Artikelnummer: BT-4824-24

VERKOCHT


Complete Serie van zes Vintage Blikjes van De Ruijter!

  • Vervaardiger: Koninklijke De Ruijter
  • Vervaardigingsdatum: 1974

Productbeschrijving:
De bekende serie blikjes van De Ruijter, nu beschikbaar als één complete exclusieve set. Deze zeldzame collectie biedt een authentiek stukje geschiedenis, waarbij de iconische blikjes uit 1974 opnieuw tot leven komen. Gevangen in de tijd, vertegenwoordigen deze blikjes niet alleen een eerbetoon aan de rijke traditie van De Ruijter, maar ook aan de liefde voor verzamelen en de hang naar vroeger tijden.

In 1974 werd een opmerkelijke stap gezet: De Ruijter besloot in te spelen op de groeiende nostalgie en de behoefte aan een terugkeer naar 'die goede oude tijd'. Het resultaat? Een reeks blikjes die al snel een enorme populariteit verwierf, vooral onder fervente verzamelaars die gebiologeerd waren door de charme ervan.

Nu kunt u in één keer de complete set bemachtigen, bestaande uit de meest gezochte en begeerde blikjes van De Ruijter. Deze serie van zes omvat een scala aan smaken, waaronder Chocolade Hagel Puur en Melk, Gestampte Muisjes, Rose & Witte Muisjes, Chocolade Vlokken Puur en Melk. Elk blikje is prachtig versierd met afbeeldingen die de vier jaargetijden weerspiegelen, wat een extra vleugje charme toevoegt aan deze nostalgische verzamelobjecten.

Conditie:
De blikjes verkeren in een nette vintage staat, met de gebruikelijke sporen van ouderdom en normaal gebruik. Afbeeldingen van de blikjes, die deel uitmaken van de beschrijving, bieden een nauwkeurig beeld van hun conditie.

Afmetingen:

  • Hoogte: 13 cm
  • Lengte: 7 cm
  • Breedte: 7 cm

Over Koninklijke De Ruijter
Koninklijke De Ruijter is synoniem met typisch Nederlands broodbeleg, zoals hagelslag, vruchtenhagel, muisjes, chocoladevlokken en anijshagel. Sinds 1860, het jaar waarin het bedrijf werd opgericht door C.R. (Cees) de Ruijter, heeft het merk een onmiskenbare stempel gedrukt op de Nederlandse culinaire traditie.

C.R. de Ruijter opende in 1860 zijn banketbakkerij in Baarn, waar hij de productie en verkoop van geboortemuisjes begon. Deze zoete lekkernij, bestaande uit anijszaadjes bedekt met suiker, werd al snel een geliefde traktatie bij de geboorte van een kind. Later, geïnspireerd door feedback van klanten, ontwikkelde De Ruijter de iconische Gestampte Muisjes, een variant die tot op de dag van vandaag populair is.

Het merk blijft trouw aan zijn erfgoed, waarbij elk product een rijke geschiedenis en een onmiskenbare smaak vertegenwoordigt.

Met de complete serie vintage blikjes van De Ruijter kunt u een stukje van deze tijdloze traditie in huis halen, een perfecte toevoeging voor verzamelaars en liefhebbers van nostalgie.

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
De Ruijter. Vintage blikjes. Nostalgische verzamelobjecten. Koninklijke De Ruijter. Blikjes uit 1974. Iconische Nederlandse broodbeleg. Compleet verzamelpakket. Retro blikjes. Nederlands erfgoed. Verzamelkoorts. Blikkenverzameling.

Land van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Deze serie vintage blikjes van De Ruijter biedt een nostalgische reis naar het verleden met iconische Nederlandse broodbeleg in prachtig vormgegeven verzamelobjecten uit 1974.

Onderwerp / Thema
Nostalgie. Verzamelen. Retro. Vintage. Erfgoed. Nederlandse traditie. Broodbeleg. Verzamelobjecten. Jaren '70. Iconisch.

Decoratie
De gebruikte decoratie op de vintage blikjes van De Ruijter omvat prachtige afbeeldingen die de vier jaargetijden weergeven, waardoor ze een charmante en tijdloze esthetiek krijgen.

Categorie
Vintage blikken en trommels

Kleur
Roze - geel - wit - crème - beige bruin - lichtbruin

Uitgever
De Ruyter

Vervaardiger
De ruyter - De Ruijter

Merk
Ryuter

Materiaal
Blik - metaal - verf

Bijzonderheden
De vintage blikjes van De Ruijter bieden niet alleen een zeldzame verzamelervaring, maar vertegenwoordigen ook een tastbaar stukje Nederlandse culinaire geschiedenis uit 1974.

Tijdperk
1974

Kwaliteit
Deze vintage blikjes van De Ruijter verkeren in een uitstekende staat, met behoud van hun authentieke charme en voorzien van normale sporen van gebruik en leeftijdsgerelateerde slijtage, wat bijdraagt aan hun nostalgische aantrekkingskracht.

Hoogte
13,00 cm

Lengte
7,00 cm

Breedte
7,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel