VERKOCHT

Artikel 66 van 1119

"Vintage Tupperware All-in-One: Een Tijdloze Schat voor Jouw Keuken met Een Historisch Verhaal"

Artikelnummer: TW-4709-24

VERKOCHT


"Vintage Tupperware All-in-One: Een Tijdloze Schat voor Jouw Keuken met Een Historisch Verhaal"

  • Vervaardiger: Tupperware Brands Corporation
  • Vervaardigingsdatum: Sinds 1961

Productbeschrijving:
Stap binnen in de nostalgie van een tijdloos stukje huishoudelijk erfgoed met de Vintage Tupperware All-in-One container. Een schitterende blauwe behuizing met een sereen wit deksel, deze opberger past in elke hoek van jouw keuken met moeiteloze elegantie.

De alles-in-één opberger van Tupperware, een veelzijdig meesterwerk dat niet alleen stijl toevoegt aan uw keuken, maar ook functioneert als de perfecte oplossing voor het bewaren van aardappelen, uien, verschillende groenten, fruit en nog veel meer. Verrijk je duurzame levensstijl door deze container te gebruiken voor het opslaan van composteerbaar afval, waardoor je een stap dichter bij een milieubewust huishouden komt. Zijn handige formaat maakt hem perfect voor de koelkast, waardoor uw ingrediënten langer vers blijven.

Conditie:
Deze Tupperware "Alles-in-één" opberger straalt een tijdloze charme uit en bevindt zich in een nette vintage staat. Getooid met normale tekenen van gebruik en leeftijdsgebonden slijtage, deze zitten vooral aan de onderzijde, vertelt het verhaal van zijn rijke geschiedenis. De bijgevoegde foto's geven een levendig beeld van zijn karakter en maken integraal deel uit van deze beschrijving.

Afmetingen:
De afmetingen van deze klassieke schat: met een hoogte van 16 cm, een lengte van 29 cm en een breedte van 23 cm, biedt hij een royale inhoud van 3,5 liter, waardoor hij de ideale metgezel is voor al je opbergbehoeften.


Dompel uzelf onder in de geschiedenis van Tupperware, waar in 1944 Earl Tupper de "Tupperware Plastics Company" oprichtte. Als pionier in het gebruik van polyethyleen voor huishoudelijke toepassingen, lanceerde hij twee jaar later de "Wonderbowl" - een revolutionaire kom met een luchtdichte sluiting die lichter en steviger was dan traditioneel glas en aardewerk.

In 1948 bracht vicepresidente Brownie Wise een revolutie teweeg met de introductie van de Tupperware Home Party. Deze innovatieve benadering bracht de uitzonderlijke kwaliteit van Tupperware rechtstreeks naar consumenten, waardoor de vele mogelijkheden van de producten persoonlijk konden worden gedemonstreerd. Voeg vandaag een vleugje geschiedenis toe aan uw keuken met deze Vintage Tupperware All-in-One container, een tijdloos symbool van innovatie en duurzaamheid.

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
Vintage Tupperware. All-in-One opberger. Duurzaam keukengerei. Retro keukenaccessoires. Tupperware geschiedenis. Milieuvriendelijke opbergoplossingen. Keukenorganisatie. Tupperware Home Party. Polyethyleen huishoudproducten. Luchtdichte voedselopslag.

Land van herkomst
Orlando, Florida, U.S.A. Brussels, London, Melbourne, Toronto, Tokyo

Soort object
Vintage Tupperware All-in-One container. Een stijlvolle blauwe opberger met een wit deksel, geschikt voor het bewaren van aardappelen, uien, diverse groenten, fruit en zelfs composteerbaar afval. Met een inhoud van 3,5 liter.

Onderwerp / Thema
Vintage keukenaccessoires. Duurzame opbergoplossingen. Tupperware erfgoed. Retro huishoudelijke items. Milieubewuste opslag. Luchtdichte voedselcontainers. Historische keukeninnovatie. Polyethyleen huishoudproducten. Tupperware verzamelobject. Home Party.

Categorie
Vintage Tupperware

Kleur
Blauw - wit

Auteur(s)
Earl Tupper

Uitgever
Tupperware Brands Corporation

Vervaardiger
Tupperware Plastic Company

Merk
Tupperware

Materiaal
Plastic - polyetheen

Tijdperk
Sinds 1961

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
32,00 cm

Lengte
26,50 cm

Breedte
13,00 cm

Inhoud
3,5 liter

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel