VERKOCHT

Artikel 316 van 1128

Tupperware Quick Bite in zalm-oranje

Artikelnummer: TW-4129-22

VERKOCHT


Tupperware Quick Bite in zalm-oranje 

  • Vervaardiger: Tupperware Brand Corporation
  • Vervaardigingsdatum: 2015

Beschrijving
De Quick Bite is ideaal voor al jouw zoete of hartige snacks, zoals pasteitjes en is zeer handig om de restjes op te maken.

Dankzij zijn uitgeholde binnenzijde zijn flappen gemakkelijk te vullen en door de gekartelde rand voorziet het de flappen van een perfecte sluiting, wat er bovendien voor zorgt dat de flappen niet opengaan tijdens het bakken. 

De Quick Bite is klein en compact en past gemakkelijk in de kast. 

Tupperware Quick-Bite, een deegklem die ideaal is voor het maken van zoete en hartige snacks. Simpelweg een laagje deeg spreiden over de vorm, vulling ertussen, dubbelvouwen en het hapje is klaar om te bakken.

Conditie
Deze Tupperware Quick Bite verkeert in een nette gebruikte vintage staat met minimale sporen van gebruik en aan leeftijd gerelateerde sporen van slijtage. Foto's maken deel uit van beschrijving.

Formaat

  • Diameter: 13 cm. 
     


Tupperware
In 1944 richtte Earl Tupper de "Tupperware Plastics Company" op. Deze Amerikaanse scheikundige (afkomstig van de firma DuPont) was een pionier in het gebruik van polyethyleen voor huishoudelijke toepassingen. Twee jaar later lanceerde Mr Tupper zijn “Wonderbowl”, een "miraculeuze" kom met een revolutionaire luchtdichte sluiting, die veel lichter en steviger was dan het traditionele glas en aardewerk.
De eerste jaren waren de producten te koop in warenhuizen, ijzerwinkels en andere handelszaken. Maar op die manier kwam de uitzonderlijke kwaliteit van de Tupperware producten niet tot haar recht. Niemand nam immers de tijd om aan de consumenten de voordelen van deze lucht- en waterdichte kommen te tonen en uit te leggen.

In 1948 introduceerde vice presidente Brownie Wise de Tupperware Home Party, een hele nieuwe manier om de producten rechtstreeks bij de consument te brengen. Zo konden de vele mogelijkheden van de producten persoonlijk gedemonstreerd worden.

Land/Plaats van herkomst
Orlando, Florida, U.S.A. Brussels, London, Melbourne, Toronto, Tokyo

Soort object
Tupperware Quick Bite - Deegvouwer

Onderwerp / Thema
Keukenhulp

Categorie
Vintage Tupperware

Kleur
Zalm-oranje

Auteur(s)
Earl Tupper

Uitgever
Tupperware Brands Corporation

Vervaardiger
Tupperware Plastics Company

Merk
Tupperware

Materiaal
Plastic - polyetheen

Tijdperk
2015

Kwaliteit
Goede vintage staat

Diameter
13,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel